Boomerang Auto

22 28 98 74

Aircondition service

Aircondition Service, inkl. aftapning og påfyldning af kølemiddel: kun 695,-

Hos Boomerang Auto kan vi hjælpe med salg og montering af airconditionanlæg. Ligeledes kan vi også være behjælpelige ved service og reparation af aircondition. Med mere end 15 års erfaring i branchen har vi hjulpet med airconditionanlæg i mange typer og størrelser af biler, hvorfor du trygt kan lade os hjælpe med service på din bils aircondition. Som en ekstra sikkerhed for vores kunder, er vi CAC certificeret, hvilket betyder, at du er garanteret et kvalitetsbevidst og veludført værkstedsarbejde. Ligeledes giver det også vores kunder 3 års garanti på reservedele. 

Vedligeholdelse af airconditionanlæg kan betale sig

Med tiden taber et aircondition- og klimaanlæg kølemiddel, hvilket nedsætter dens køleevne. Dit anlæg bør tjekkes hvert andet år, medmindre man ofte kører på bilferie, hvor aircondition anvendes. Ved manglende pleje, service og vedligeholdelse risikerer man, at det mangler smøremiddel eller overophedes, som i sidste ende kan resultere i en dyrere reparation. Af den grund er det godt givet ud med et jævnligt service af dit airconditionanlæg.

Vi har det nyeste i udstyr og er certificeret.

Vi har altid kunden i fokus

Når du træder ind i vores autoværksted i Hørsholm vil du blive mødt af en ærlig og engageret mekaniker, som også er værkføreren. På den måde ved vores kunder altid, hvad der foregår i hele processen. Vi lytter altid til vores kunder, så vi i højere grad kan finde frem til den mest optimale løsning ud fra vores faglige viden og erfaring. Som din lokale mekaniker er vores mål at sende flere glade bilister ud på de danske veje, hvorfor vi altid har et stort fokus på professionel og ærlig vejledning samt godt håndværk til en fair pris. 

Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Kontakt os angående aircondition service

Hvis du har brug for hjælp med aircondition service, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig, hvorfor du blot skal kontakte os for at booke en tid. 

Ring til os på telefon 22 28 98 74 eller skriv til os på mail jonas@boomerangauto.dk. Ved skriftlig henvendelse vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt, og gerne med et uforpligtende tilbud på service af airconditionanlæg. 

Boomerang Auto ApS
Ved Klædebo 14
2970 Hørsholm
CVR: 37755974

22 28 98 74
jonas@boomerangauto.dk
Hent oplysninger om din bil
Dine kontaktoplysninger
Ønsket dato og tidspunkt
Hvilke reparationer ønsker du foretaget?