Boomerang Auto

22 28 98 74

Bilservice i Hørsholm

Hos Boomerang Auto hjælper vi med alle former for bilservice for alle bilmærker. Vi har en bred vifte af kompetencer, som vi har opbygget gennem de sidste 15 år i branchen. Af den grund har vi erfaring med alle bilmærker, hvorfor vi kan hjælpe med alt fra et mindre pæreskift til en større skadeservice og reparation. Vi tilbyder naturligvis også serviceeftersyn samt mange andre former for bilservice. Se en liste over alle vores services her.

CAC certificeret autoværksted

Som dit lokale autoværksted i Hørsholm er vi stolte over at være CAC certificeret, da det giver vores kunder en ekstra sikkerhed samt viden om, at de er garanteret et veludført og kvalitetsbevidst værkstedsarbejde. Derudover giver det vores kunder en 3 års garanti på reservedele. Vi stiller store krav til vores leverandører, hvor vi ikke går på kompromis med kvalitet, så du kan få reservedele og udstyr til en god pris. 

Vi har kunden i fokus

Vores mål er at sende flere glade bilister ud på de danske veje, hvorfor vi vil gå meget langt for vores kunder - lige fra det øjeblik de træder ind på vores autoværksted til de er godt kørende på vejene. Ved enhver opgave sørger vi for at informere vores kunder på ærlig vis, så de er med i hele processen. Vi vægter ærlighed og detaljer højt, så du får en professionel vejledning med henblik på at give dig den bedste og mest økonomiske løsning til din bil. Hos os taler du med mekanikeren, som også er værkføreren. 

Kontakt os angående bilservice

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig og din bil? Eller brug for at booke en tid til service? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for mere info. 

For at booke en tid kan du fange os på telefonen 22 28 98 74 eller ved at skrive til os på mail jonas@boomerangauto.dk, hvor vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

Boomerang Auto ApS
Ved Klædebo 14
2970 Hørsholm
CVR: 37755974

22 28 98 74
jonas@boomerangauto.dk