Boomerang Auto

22 28 98 74

Dækskift og dækopbevaring

Hos Boomerang Auto hjælper vi alle bilmærker, når det er tid til at skifte til sommer- eller vinterdæk. Ligeledes tilbyder vi opbevaring af dine dæk for dig, så du slipper for besværlighederne herved. Med mere end 15 års erfaring i branchen kan du trygt overlade dækskiftet til os, da vi har stor erfaring med alle bilmærker. 

Lige nu tilbyder vi skift til vinterdæk for 260 kr. 

Få en køreklar bil til sæsonen

Det er vigtigt, at bilens dæk opfylder alle krav, da de er den eneste kontakt, som bilen har med vejen. Sikkerheden skal være i top, og det opnår man med de rette dæk, der er tilpasset sæsonens vind og vejr. Som din lokale mekaniker i Hørsholm hjælper vi gerne med rådgivning om valg af bildæk, så du får de helt rette dæk til din bil og dit behov. 

Når vi skifter dæk på din bil, tjekker vi samtidig dækkenes tilstand i forhold til mønster og eventuelle skader. På den måde sikrer vi, at dækkene lever op til de lovmæssige krav og generelt er sikre for dig og din bil. Som autoværksted er vores mål at sende flere glade bilister ud på de danske veje, hvorfor vi også vægter sikkerheden højt. 

Kontakt os for at booke en tid

Vil du booke en tid til dækskifte? Eller har du blot brug for opbevaring af dæk? Så er du mere end velkommen til at kontakte os herom. Husk at booke en tid til dækskifte i god tid før den første frost, da der hurtigt kan være stor efterspørgsel på dækskifte, når vinteren er over os. 

Vi er klar på telefonen 22 28 98 74, hvor du kan booke en tid til dækskift. Du kan også skrive til os på mail jonas@boomerangauto.dk, hvor vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

Boomerang Auto ApS
Ved Klædebo 14
2970 Hørsholm
CVR: 37755974

22 28 98 74
jonas@boomerangauto.dk