Boomerang Auto

22 28 98 74

Reparation af alle bilmærker

Som dit lokale autoværksted i Hørsholm har vi stor erfaring med reparation af biler. Gennem tiden har vi hjulpet utallige kunder med forskellige former for reparationer af alle typer af bilmærker. Af den grund er vores erfaring med bilreparationer bred, og du kan trygt overlade din bil til os. Ved hjælp af moderne fejlfindingsudstyr kan vi finde frem til og udbrede fejlene på enhver bil. 

Hos Boomerang Auto foretager vi altid en løbende vurdering af reparationens omgang, hvilket betyder: 

  • At vores kunder modtager en fast pris for reparationen.
  • At vi får et overblik over, hvad der evt. skal købes ind af reservedele.
  • At vores kunder bliver kontaktet, hvis den estimerede tidsplan ikke kan overholdes.

CAC certificeret: Kvalitetsbevidst mekanikerarbejde

Vi er utroligt stolte over at være CAC certificeret, hvilket betyder, at vores kunder er garanteret et veludført og kvalitetsbevidst værkstedsarbejde. Ligeledes giver det vores kunder 3 års garanti på reservedele (se betingelser her: https://www.cac-certificeret.dk/). Det giver en ekstra sikkerhed for vores kunder, som trygt kan stole på, at deres bil er i gode hænder hos os. 

Derudover vælger vi vores leverandører med omhu, så du får det rette udstyr og reservedele af høj kvalitet til den helt rigtige pris. 

Ring til os for reparation af bil

Vi står klar til at hjælpe dig på vores værksted, når din bil har brug for en reparation. Uanset om det drejer sig om en mindre eller større reparation, har vi det rette udstyr til at hjælpe dig.

Kontakt os gerne på telefon 22 28 98 74 for at bestille en tid til reparation. Du er også velkommen til at skrive til os på mail jonas@boomerangauto.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. 

Boomerang Auto ApS
Ved Klædebo 14
2970 Hørsholm
CVR: 37755974

22 28 98 74
jonas@boomerangauto.dk